Mediabank

Här hittar du vår logotyp, mallar, bilder mm som är fritt att ladda ner och använda i Produktion2030-sammanhang. I vår grafiska manual hittar du riktlinjer för hur materialet ska användas. Har du frågor om vårt grafiska material kontakta vår kommunikationsansvariga.

Produktion2030 magasin

Vi har äntligen lanserat vårt nya magasin om hållbar produktion i sverige – Insatser, akttiviteter och människor. Klicka på bilden nedanför för att bläddra i magasinet direkt.

Videobank

Produktion2030 har en videobank på → Youtube och en på → Vimeo med videoklipp från evenemang, projekt och Seminarium.

Logotyp

Vår logotyp finns i fyra varianter. Huvudlogotypen som i första hand ska användas finns i positiv och negativ version: ”Prod2030_logo_pos” och ”Prod2030_logo_neg”. Bakgrundsytan där logotypen placeras avgör vilken version som ska användas.

Det finns även en svart variant ”Prod2030_logo_svart” och en vit ”Prod2030_logo_vit”. Dessa varianter ska endast användas om inte huvudlogotypen kan återges på ett bra sätt, till exempel mot en väldigt rörig bakgrund eller om det är svartvitt tryck.

Alla logotyper finns i versioner för webb och Microsoft Office (.jpg och .png) samt för tryck (.ai och .eps).

→ Ladda ner Prod2030 logo pos
→ Ladda ner Prod2030 logo neg
→ Ladda ner Prod2030 logo svart
→ Ladda ner Prod2030 logo vit
→ Ladda ner Prod2030 Hållbarhets logo

Logoplatta

När Produktion2030 är avsändare vill vi också inkludera vår huvudman, våra grundare och våra stödjande partners. Därför ska även vår ”logoplatta” finnas med. Det finns två varianter, en på svenska och en på engelska.

Logoplattorna finns i versioner för webb och Microsoft Office (.png) samt för tryck (.eps).

→ Ladda ner Prod2030 logolplatta x3
→ Ladda ner Prod2030 logoplatta x3_Eng

Ikoner för styrkeområden

Här hittar du ikoner för respektive styrkeområde.

Ikonerna finns i webbformat (.png) samt i tryckformat (.ai), i ett flertal färger (ljusblå, morkblå, vit och svart) och symbolerna för respektive styrkeområden i ppt

→ Ladda ner Webb och Tryck - SV
→ Ladda ner Engelsk översättning av symbolerna för respektive styrkeområden i ppt

Bildbank

Produktion2030 har en bildbank på Flickr med bilder från evenemang, projekt samt bilder från vår webb. Bilderna går att ladda ner på Flickr.

För övriga pressbilder kontakta kommunikationsansvarig Hanna Widell. För att ladda ner en bild, tryck på den och sedan på länken för att komma till Flickr där du kan välja storlek för nedladdning.

→ Se fler bilder på Produktion2030s Flickr

Publikationer

Här hittar du Produktion2030:s publikationer.