Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Teknikworkshop – Projekt SuRE BPMS – Tema Mätetalssystem

March 17 @ 09:30 - 15:30 CET

nya produktionstekniker och produktionsmetoder

Små och medelstora tillverkningsföretag är viktiga för Sverige. Produktion2030 erbjuder handfasta möjligheter att lära mer om nya produktionstekniker och produktionsmetoder. Genom teknikworkshoppar ger vi företag och forskare möjlighet att mötas och utbyta kunskap och erfarenheter.

I princip alla företag använder någon form av mätetalssystem för att följa upp och förbättra produktion och implementera produktionsstrategier. Ökat fokus på hållbarhet har skapat nya nyckeltal, vilket ökar komplexiteten.

Årets första Teknikworkshop har tema Mätetalssystem. Vi gästas av forskare från Produktion2030 och projektet SuRE BPMS (Sustainable Resource Efficient Business Performance Measurement Systems). Projektet har som mål att arbeta för ökad effektivitet, mätbarhet och tydlighet i morgondagens nyckeltalssystem så vi hoppas kunna erbjuda både nya insikter men också frågeställningar till era verksamheter.

Den här gången anordnar vi träffen i Norrköping hos Freudenberg. Förutom att ta del av deras nyckeltal och mätetalssystem kommer vi även få se verksamheten som bl.a. tillverkar Vileda-produkter.

Anmälan

För att få ut det mesta möjliga av dagen så önskar vi att ni är minst två deltagare per företag. Anmälan till görs genom mail till elin.hultman@skill.se eller genom att acceptera den inbjudan som i närtid kommer skickas via Outlook. I den inbjudan kommer agenda för dagen att presenteras. Notera att det finns begränsat antal platser så först till kvarn gäller vid anmälan.

Ni är varmt välkomna att ta kontakt med Elin Hultman via mail eller telefon (0767-781512) vid frågor eller funderingar!

Välkomna till kostnadsfri kompetensutveckling!

Details

Date:
March 17
Time:
09:30 - 15:30 CET
Event Category:
Event Tags:
, , , ,

Organizers

Produktion2030
RISE
FKG Gruppen AB

Venue

RISE IVF AB
Argongatan 30
Mölndal, Mölndal 431 53 Sverige
+ Google Map
Phone:
031-706 60 00
Website:
https://www.ri.se/sv?refdom=www.swerea.se