Loading Events

Nya affärsmöjligheter med additiv tillverkning

Är du nyfiken på hur additiv tillverkning kan ge konkurrensfördelar och bidra till helt nya affärsmodeller? Välkommen till 3D-Actions nästa event den 27 september!

  • 10:00-15:00
  • Venue

    Skövde
    Skövde,

Välkommen till 3D-Actions nästa event den 27 september!

Fokus för 3D-Actions nästa event är ”Nya affärsmodeller och ökad konkurrenskraft med hjälp av additiv tillverkning”. Först ut är universitetslektor Henrik Barth som berättar om affärsmodeller för additiv tillverkning – satsa eller avstå. Därefter delar två olika företag sina erfarenheter av hur additiv tillverkning lett till ökad konkurrenskraft och nya affärsmöjligheter för dem.

Visning av ASSAR Industrial Innovation Arena
Platsen för dagen är ASSAR Industrial Innovation Arena i Skövde och självklart får du en guidad visning av den infrastruktur och de möjligheter som finns att tillgå.

Diskutera och dela erfarenheter
Vi avslutar dagen med en ”workshop” där du har möjlighet att ställa frågor, diskutera och utbyta erfarenheter med andra företag, experter på additiv tillverkning och projektets partner.

På det här eventet ser vi gärna att ni kommer flera från samma företag, så bjud gärna med vd, affärsutvecklare och andra du tror kan vara intresserade.

Arrangör: Projektet 3D-Action
RISE, Chalmers, IUC Sweden, IUC Väst, IUC Sjuhärad, IDC West och GTC med stöd av Västra Götalandsregionen och Europeiska regionala utvecklingsfonden.

Praktisk information

När: 27 september, kl 10-15
Var: ASSAR Industrial Innovation Arena, Kavelbrovägen 2B, Skövde
Pris: Kostnadsfritt