Laddar Evenemang

Design för additiv tillverkning

Additiv tillverkning, eller 3D-printing i dagligt tal, öppnar helt nya möjligheter för design och produktutveckling. Men, för optimalt resultat måste designen anpassas för tillverkningsmetoden.

  • 10:00-15:00
  • Plats

    Göteborg
    Göteborg,

Välkommen på 3D-Actions seminarium den 29 november för att få en inblick i hur du lyckas med design för additiv tillverkning.

För att nå bästa möjliga resultat när du ska 3D-printa en komponent, behöver design och produktionsunderlag anpassas för tillverkningstekniken. På det här seminariet får du veta mer om vad du ska tänka på när du designar för additiv tillverkning. Du kommer att få höra experter på additiv tillverkning från Chalmers och RISE, samt representanter från företag som berättar om sina erfarenheter.

Platsen för dagen är Chalmers AM-labb i Göteborg och självklart får du en guidad visning av den infrastruktur och de möjligheter som finns att tillgå.

Arrangör: Projektet 3D-Action

RISE, Chalmers, IUC Sweden, IUC Väst, IUC Sjuhärad, IDC West och GTC med stöd av Västra Götalandsregionen och Europeiska regionala utvecklingsfonden.

Praktisk information

När: 29 november, kl 10-15
Var: Chalmers Tvärgata 4C, Göteborg
Pris: Kostnadsfritt