Smart & proaktivt underhåll

Tillsammans med kollegor från Chalmers under ledning av Anders Skoogh medverkar RISE i kursen Smart & proaktivt underhåll i Produktion2030s regi i samarbete med FKG.

Kursen har varit mycket uppskattad och Magnus Östholm, Maintenance Engineer på Volvo Car Corporation, skriver så här:

”Vi har idag lagt med kursen som en del i vår interna roadmap för att gå mot ett mer prediktivt underhåll. Vi har ett antal initiativ på gång inom företaget idag men för att ta oss vidare mot nästa nivå tyckte vi som gick kursen att det var passande att referera till denna kurs för de inom företaget som behöver förstå vilka nya möjligheter som ges inom framtidens underhållsverksamhet. Vi har idag tagit ett officiellt beslut att vi strategisk kommer fortsätta jobba mot ett ’Smart Maintenance’. Nu behöver vi ’bara’ se över ifall vi behöver förändra vår organisation för detta också, därav har jag rekommenderat vår ledningsgrupp inom Underhållsavdelningen att ta tillfället i akt att gå denna kurs.”

Kursen vänder sig till små och medelstora företag med möjlighet för större företag att delta i mån av plats. Här kan du läsa mer om och anmäla dig till kursen Smart & proaktivt underhåll – är du beredd att ta nästa steg? som startar den 17 september och som denna gång genomförs i samverkan med IUC Sjuhärad.