Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Teknikworkshop – Projekt MEET – Jämställd industri

februari 12 @ 13:00 - 17:00

Kvinnors händer och hjärnor Jmstlld industri

På årets första träff bjuder vi in till workshop för dig som vill skapa lösningar.

Kvinnors händer och hjärnor är hårt eftertraktade i industrin. För att attrahera och behålla den här arbetskraften behövs en transformation. Idéer som möjliggör och accelererar övergången till en jämställd arbetsplats är därför nyckeln för framtidens företag.

Workshop

På årets första träff med Fyrbodals kvinnliga industrinätverk bjuder vi in Molly Rogstadius och Sandra Mattsson från RISE för att leda en workshop på temat ”Jämställd industri – den attraktiva arbetsplatsen”.

Den här workshopen bjuder in dig som vill diskutera, analysera och agera i omställningen ifrån mansdominerat till jämlikt. Stora revolutionerande steg eller små låga trösklar – lösningarna som skapar vinstdrivande, meningsfulla arbetsmiljöer i industrin behöver tas fram och få spridning.

Effektiva möten

Den digitala utvecklingen av verktyg är en del av möjligheterna för att förändra vardagen i våra verksamheter. Ett inslag i workshopen är en kort presentation av projektet MEET där individens behov legat i fokus för att skapa en modell för effektiva möten på arbetsplatsen. När flexibilitet är inbyggt i systemet blir anpassning synonymt med enkel optimering, istället för merarbete.

Anmälan

Det här är en workshop som både bygger på forskning, och bygger forskning. Tidigare tillfällen har hållits i Göteborg och Stockholm. Resultaten av workshoparna fångas upp, sprids och utgör språngbräda i framtida industriella satsningar.

Genom stöd av Produktion2030 är workshopen kostnadsfri. Träffen har ett begränsat antal platser så först till kvarn men max två platser per organisation.

Varmt välkomna!

Detaljer

Datum:
februari 12
Tid:
13:00 - 17:00
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, , ,

Arrangörer

Produktion2030
RISE

Plats

Dalslands Folkhögskola
Folkhögskolevägen 6
Färgelanda, 458 30 Sverige
+ Google Map
Webbplats:
https://www.dals.fhsk.se/